Breng zon en natuur in uw interieur

Heeft u zin om uw huis een nieuwe uitstraling te geven, maar wilt u niet weken in de rommel zitten? Vaak kunt u met enkele kleine aanpassingen en wat leuke accessoires een compleet andere look creëren. U hoeft er echt geen binnenhuisarchitect voor te zijn! Juist de combinatie van persoonlijke accenten met trendy accessoires en kleuren geven uw thuis een unieke sfeer.

Zonnig interieur met veel licht

Natuurlijk en zonnig zijn de grote woontrends van 2014 en 2015. Dat is zichtbaar in zowel de kleuren als het materiaalgebruik. Toch kunt u binnen deze kaders nog alle kanten op om uw interieur zo te stijlen dat het trendy én uniek is. De redactie van Leven & Geld heeft de belangrijkste trends voor u op een rij gezet.

Zomerse kleuren

Heldere, zomerse kleuren zoals geel- en groentinten doen uw interieur stralen als de zon schijnt. Tegelijkertijd bieden ze een warm, comfortabel en geborgen gevoel als het buiten somber is en de dagen weer korter worden. Combineer verschillende tinten en schuw ook het gebruik van pastels niet, bijvoorbeeld voor wanden, gordijnen en grotere meubelstukken. Door grote oppervlakken en volumes licht te houden, lijken ruimtes groter. Gebruik hardere kleuren voor accessoires en details, zoals vazen, lampen en muurdecoraties.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.