Happy Life

Organiseert u graag een verjaardagsborrel, een BBQ met vrienden of een feestje voor de hele buurt in een vrolijke, nonchalante omgeving?

Vrienden lekker aan het barbecuen in de tuin

Organiseert u graag een verjaardagsborrel, een BBQ met vrienden of een feestje voor de hele buurt in een vrolijke, nonchalante omgeving? Dan is deze stijl echt iets voor u. ‘Happy Life’ staat voor genieten, het vieren van het leven zonder restricties en verwachtingen. Kinderlijke eenvoud vormt de basis van deze trend, waarbij sommige elementen zo uit de blokkendoos lijken te komen!

Bloeiende planten en bloemen in bonte kleuren passen perfect bij deze trend. Combineer dus volop verschillende kleuren en bladsoorten met elkaar, voor een extra speels effect.

Kies bij de inrichting van uw tuin voor speelse en praktische meubels, bij voorkeur van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Een populaire optie is glad kunststof. Door middel van kleur en patronen, versterkt u het speelse karakter van uw tuin. Combineer bijvoorbeeld felle kleuren met pasteltinten of ga voor gekleurde strepen, confettiprints, ruiten en foto’s of kunst gedrukt op meubilair voor een feestelijke uitstraling. Dat is immers het doel van deze trend: laten zien dat het leven gevierd mag worden!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.