Pakketverzekering of losse verzekeringen?

Veel mensen vinden verzekeringen ingewikkeld. Dat is ook niet gek. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Of het slim is om gespreid te verzekeren of toch alles in een pakket onder te brengen, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Stel krijgt advies van een adviseur met bril

Deskundig advies op dit vlak is geen overbodige luxe. Een goede verzekeringsadviseur biedt niet alleen overzicht en inzicht, maar u ook vertellen waar u het voordeligst uit bent, of u gaten in uw dekking heeft of juist oververzekerd bent en wat voor u de beste wijze van verzekeren is.

Pakket of niet?

Steeds meer verzekeraars bieden pakketverzekeringen aan, waarbij u al uw schadeverzekeringen in één keer kunt afsluiten. Een slimme marketingtruc of daadwerkelijk voordelig? Het antwoord op die vraag verschilt per persoon en per situatie. Een verzekeraar kan de voordeligste inboedelverzekering bieden, maar heeft misschien wel de duurste autoverzekering. Het kan dus zeker lonen om verzekeringen bij verschillende maatschappijen af te sluiten. 

Het is echter niet in alle gevallen voordeliger. Veel verzekeraars bieden namelijk aantrekkelijke pakketkortingen wanneer u meerdere verzekeringen bij ze onderbrengt. Wellicht zijn ze niet voor alle verzekeringen de goedkoopste, maar met een aantrekkelijke korting kunt u aan het einde van de rit toch voordeliger uit zijn. 

Voordelen

Als onafhankelijke adviseur beantwoorden wij samen met u de vraag wat voor u de beste keuze is. Een ander groot voordeel is dat u in het geval van schade direct weet bij wie u moet aankloppen, ook als uw verzekeringen bij meerdere maatschappijen zijn afgesloten. En omdat wij het overzicht over al uw verzekeringen heeft, loopt u geen risico op gaten in de dekkingen of dubbele verzekeringen.

Dit doen wij voor u
Voor veel mensen is de rol van een adviseur niet helemaal duidelijk. Daarom zetten wij een aantal voordelen van een deskundig adviseur voor u op een rij.
  • Hetzelfde verzekeringspakket voor minder of voor hetzelfde bedrag een uitgebreider pakket
  • Altijd één aanspreekpunt, of u nu kiest voor een overkoepelend verzekeringspakket of dat uw verzekeringen bij verschillende maatschappijen onderbrengt
  • Nooit meer gaten in uw dekking
  • Geen dubbele verzekeringen

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.