Samenwerking van der Fluit Assurantiën

Van der Dussen Adviesgroep is het vertrouwde adres voor al uw verzekeringszaken, hypotheken, pensioenen, bankzaken en financieel advies.

Bij ons staat u als relatie centraal en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. De financiële dienstverlening is een turbulente markt waarin een trend zichtbaar is naar specialisatie en verdere professionalisering van de markt.

Om deze reden zijn wij een samenwerking aangegaan met Van der Fluit Assurantiën uit Den Bosch. Wij zijn beide familiebedrijven en actief in dezelfde markt. Van der Fluit beschikt over een groot aantal volmachten van vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen. Hier kan van der Dussen Adviesgroep een grote stap voorwaarts zetten voor haar klanten ten aanzien van de verzekeringsmogelijkheden en automatisering. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren en kiezen uit een groter productaanbod.

Van der Dussen heeft door de jaren heen in de regio een sterke positie ontwikkeld op het vlak van hypotheekadvisering en bemiddeling waar Van der Fluit op haar beurt van kan profiteren.   

Vanuit ons kantoor in Empel blijven wij u graag van dienst voor uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken en kunt u bouwen op het bestaande team van deskundige en betrokken medewerkers die uw belangen met vertrouwde handen blijven dragen.     

Met vriendelijke groet,

Jeroen van der Dussen & Peter de Bakker

Van der Dussen Adviesgroep

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.